Naši mlevski izdelki so sestavljeni iz široke palete mok in zdrobov, pridobljenih iz žit integrirane pridelave na naši kmetiji. Vsi izdelki, ki jih ponujamo, so proizvedeni v našem domačem mlinu na kamen. Moka, zmleta med mlinskimi kamni, je boljšega okusa, predvsem pa ohranja pomembne vitamine in minerale. Prav zato moko meljemo na tradicionalen način. Le tako lahko zagotavljamo najvišjo kakovost in svežino izdelkov.

mleto na kamen

več

polnozrnati izdelki

več

širok nabor izdelkov

več

pavlina moka

Pri nas doma že od nekdaj, večkrat na teden, diši po domačem in sveže pečenem kruhu, ki ga pripravlja naša babi Pavla. Brez recepta in tehtnice ji uspe vedno pripraviti izvrsten domač kruh. Zato ime - Pavlina moka.

Pavlina moka je mešanica na kamen mletih mok, ki so namenjene temu, da lahko doma pripravite svoj zdrav in slasten kruhek. Pavlica (kot ji rečemo) je sestavljena iz pirine (15 %), ržene (15 %) in pšenične moke (70 %). Vse moke so polnovredne, kar pomeni da se minerali in hranljive snovi, iz lupine semena, ohranijo. Vso moko meljemo na naši kmetiji po starem načinu mletja na kamen. Z mokico dobite tudi navodila za pripravo Pavlinega kruhka.